Pekoninen uunimunakas kasviksilla

Uunimunakas

Valmistusaika: 30-40 minuuttia

Ainesosat ja tarvikkeet

  • 6 kananmunaa
  • Puolikas paketti pekonia
  • Kesäkurpitsaa
  • 1 tomaatti
  • 1 rkl öljyä
  • Mausteita
  • Uunivuoka
  • Leivinpaperi

Valmistus

  1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen tasalämmöllä.
  2. Laita/ leikkaa sopivan kokoinen leivinpaperi uunivuoalle.
  3. Raasta valmiiksi sinulle sopiva määrä kesäkurpitsaa ja pilko tomaatti ja pekoni pieneksi.
  4. Riko kananmunat kulhoon, lisää joukkoon n. 1rkl öljyä ja haluamasi mausteet ja vatkaa vispilällä rakenne rikki.
  5. Kaada seos vuokaan ja lisää joukkoon raastettu kesäkurpitsa ja pilkotut täytteet.
  6. Paista uunin keskitasolla n. 15-25 minuuttia. (Kypsyyden voi tarkistaa mm. cocktailtikulla.) Kun munakas on valmis voit nostaa sen leivinpaperin avulla lautaselle.

VINKKI

Rullaamalla itseäsi kohden saat helpoiten leivinpaperin pois munakkaan alta kun se on lautasella!

Seuraa meitä somessa niin kuulet uusimmista resepteistä!


Viimeisimmät