Valmistusaika: 30-40 minuuttia
Ainesosat ja tarvikkeet
- 6 kananmunaa
- Puolikas paketti pekonia
- Kesäkurpitsaa
- 1 tomaatti
- 1 rkl öljyä
- Mausteita
- Uunivuoka
- Leivinpaperi
Valmistus
- Esilämmitä uuni 200 asteeseen tasalämmöllä.
- Laita/ leikkaa sopivan kokoinen leivinpaperi uunivuoalle.
- Raasta valmiiksi sinulle sopiva määrä kesäkurpitsaa ja pilko tomaatti ja pekoni pieneksi.
- Riko kananmunat kulhoon, lisää joukkoon n. 1rkl öljyä ja haluamasi mausteet ja vatkaa vispilällä rakenne rikki.
- Kaada seos vuokaan ja lisää joukkoon raastettu kesäkurpitsa ja pilkotut täytteet.
- Paista uunin keskitasolla n. 15-25 minuuttia. (Kypsyyden voi tarkistaa mm. cocktailtikulla.) Kun munakas on valmis voit nostaa sen leivinpaperin avulla lautaselle.
VINKKI
Rullaamalla itseäsi kohden saat helpoiten leivinpaperin pois munakkaan alta kun se on lautasella!