Valmistusaika: 30-40 minuuttia
Ainekset ja tarvikkeet
- 6 Kananmunaa
- Pekonia
- Kebablihasuikaleita
- 3 Kirsikkatomaattia
- (Kesäkurpitsaa)
- Leivinpaperi
- Uunivuoka
Valmistus
- Esilämmitä uuni 200 asteeseen tasalämmöllä.
- Laita/ leikkaa sopivan kokoinen leivinpaperi uunivuoalle.
- Pilko valmiiksi pieni määrä kesäkurpitsaa, kirsikkatomaattia ja pekonia.
- Riko kananmunat kulhoon, ja haluamasi mausteet ja vatkaa vispilällä rakenne rikki.
- Kaada seos vuokaan ja lisää joukkoon valmiit kebablastut sekä pilkotut ainekset.
- Paista uunin keskitasolla n. 15-25 minuuttia. (Kypsyyden voi tarkistaa mm. cocktailtikulla.) Kun munakas on valmis voit nostaa sen leivinpaperin avulla lautaselle ja eikun nauttimaan!