Munakas kebabilla ja pekonilla

Uunimunakas pekonilla ja kebabilla

Valmistusaika: 30-40 minuuttia

Ainekset ja tarvikkeet

  • 6 Kananmunaa
  • Pekonia
  • Kebablihasuikaleita
  • 3 Kirsikkatomaattia
  • (Kesäkurpitsaa)
  • Leivinpaperi
  • Uunivuoka

Valmistus

  1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen tasalämmöllä.
  2. Laita/ leikkaa sopivan kokoinen leivinpaperi uunivuoalle.
  3. Pilko valmiiksi pieni määrä kesäkurpitsaa, kirsikkatomaattia ja pekonia.
  4. Riko kananmunat kulhoon, ja haluamasi mausteet ja vatkaa vispilällä rakenne rikki.
  5. Kaada seos vuokaan ja lisää joukkoon valmiit kebablastut sekä pilkotut ainekset.
  6. Paista uunin keskitasolla n. 15-25 minuuttia. (Kypsyyden voi tarkistaa mm. cocktailtikulla.) Kun munakas on valmis voit nostaa sen leivinpaperin avulla lautaselle ja eikun nauttimaan!

Seuraa meitä somessa niin kuulet uusimmista resepteistä!


Viimeisimmät