Valmistusaika: 60 minuuttia
Ainekset ja tarvikkeet
- 700g jauhelihaa
- 500g raejuustoa
- Juustoraastetta
- 3 kananmunaa
- 2dl kuohukermaa
- XXL kokoinen airfryer ja siihen kuuluva vuoka

Valmistus
- Laita raejuustot siivilään valuttamaan ylimääräinen neste pois.
- Paista ja mausta jauheliha pannulla.
- Riko kulhoon 3 kananmunaa ja lisää niiden sekaan kuohukerma ja vatkaa seos tasaiseksi vispilällä.
- Sekoita paistettu jauheliha ja valutetut raejuustot keskenään ja kaada seos airfryeriin kuuluvaan vuokaan.
- Kaada sekaan vielä vatkattu muna-kermaseos, niin että seos peittyy ja lisää päälle juustoraastetta.
- Paista airfryerissa n. 25-30 min, 160 °C välillä tarkistaen.
- Ketolaatikko on valmis, eikun nauttimaan!

