Ketolaatikko airfryerissa

Ketolaatikko Airfryerissa

Valmistusaika: 60 minuuttia

Ainekset ja tarvikkeet

  • 700g jauhelihaa
  • 500g raejuustoa
  • Juustoraastetta
  • 3 kananmunaa
  • 2dl kuohukermaa
  • XXL kokoinen airfryer ja siihen kuuluva vuoka

Valmistus

  1. Laita raejuustot siivilään valuttamaan ylimääräinen neste pois.
  2. Paista ja mausta jauheliha pannulla.
  3. Riko kulhoon 3 kananmunaa ja lisää niiden sekaan kuohukerma ja vatkaa seos tasaiseksi vispilällä.
  4. Sekoita paistettu jauheliha ja valutetut raejuustot keskenään ja kaada seos airfryeriin kuuluvaan vuokaan.
  5. Kaada sekaan vielä vatkattu muna-kermaseos, niin että seos peittyy ja lisää päälle juustoraastetta.
  6. Paista airfryerissa n. 25-30 min, 160 °C välillä tarkistaen.
  7. Ketolaatikko on valmis, eikun nauttimaan!

Seuraa meitä somessa niin kuulet uusimmista resepteistä!


Viimeisimmät