Kylmäsavulohi kurkut

Kylmäsavulohi kurkut

Valmistusaika: 10-15 minuuttia

Ainekset

  • 2-3 pekonia
  • Kylmäsavulohta tai graavattua kalaa
  • Puolikas sitruuna
  • Kurkkua
  • Vähähiilihydraattista majoneesia

Valmistus

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen ja valmista pekoni uunin grillivastuksella tai tasalammöllä, kunnes todella rapeaa.
  2. Leikkaa kurkkua sopivan paksuiksi viipaleiksi.
  3. Leikkaa kylmäsavulohi pieneksi ja laita kulhoon. Lisää kalan sekaan sopiva määrä majoneesia n. 1-2rkl, puristettua sitruunaa ja sekoita.
  4. Nosta lusikalla kala-majoneesiseos kurkkusiivujen päälle.
  5. Riko tai leikkaa uunista tulleet pekonit muruksi ja ripottele ne vielä kurkkujen päälle.

Seuraa meitä somessa niin kuulet uusimmista resepteistä!


Viimeisimmät