Valmistusaika: 20-25 minuuttia.
Ainekset ja tarvikkeet
- 2 pekonia
- 3 kananmunaa
- Majoneesia
- Leivinpaperia
Valmistus
- Laita pekonisiivut leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ja paista rapeaksi uunin keskitasolla 200 asteessa.
- Keitä kananmunia kiehuvassa vedessä 10min.
- Laita keitetyt kananmunat hetkeksi kylmään veteen, tämän jälkeen kuori munat ja aseta lautaselle odottamaan.
- Ota valmiit pekonit uunista jäähtymään.
- Leikkaa kuoritut ja keitetyt kananmunat puoliksi pituussuunnassa ja poista niistä keltuaiset kulhoon.
- Leikkaa jäähtyneet pekonit sopivan kokoisiksi paloiksi ja murskaa kulhossa olevat keltuaiset haarukalla ja lisää joukkoon 1-2 rkl majoneesia, pilkottu pekoni ja haluamasi mausteet.
- Asettele keltuaispekonimajoneesi halkaistujen munien päälle. Ripottele halutessasi päälle vielä pekonimurua ja nauti!


