Helpot ketogeeniset rieskat

Ketogeeniset rieskat

Valmistusaika: 20-30 minuuttia

Taikinasta tulee noin 8 kappaletta ketogeenisia rieskoja.

Ainekset ja tarvikkeet

  • 3-4 kananmunaa
  • 2 dl pähkinärouhetta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 dl juustoraastetta
  • Suolaa
  • Leivinpaperi

Valmistus

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen tasalämmölle.
  2. Sekoita keskenään leivinjauhe, pähkinärouhe ja suola.
  3. Riko munat kulhoon ja vatkaa vispilällä rakenne rikki.
  4. Lisää vatkattujen kananmunien sekaan kuivat ainekset ja sekoita huolella.
  5. Lisää seokseen vielä juustoraaste ja sekoita.
  6. Nostele lusikoiden avulla leivinpaperilla vuoratulle pellille kasoiksi ja paista keskitasolla n. 15 min / kunnes kullan värisiä, anna sitten jäähtyä hetki ja täytä haluamillasi lisukkeilla.
Ketogeeniset rieskat

VINKKI: Jos taikina jää löysäksi voi sen silti paistaa, ja leikata veitsellä rieska paloiksi!


Seuraa meitä somessa niin kuulet uusimmista resepteistä!


Viimeisimmät