Ketogeeninen lasagne kesäkurpitsasta

Ketogeeninen lasagne kesäkurpitsasta

Valmistusaika: 60 minuuttia

Ainekset ja tarvikkeet

  • 1 kg jauhelihaa
  • 1-2 isoa kesäkurpitsaa
  • 750g tomaattikastiketta
  • Juustoraaste
  • Mausteita
  • Uunivuoka

Valmistus

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen tasalämmölle.
  2. Höylää kesäkurpitsasta höylällä ohuita pyöreitä siivuja ja jätä valmiit siivut odottamaan lautaselle.
  3. Paista ja mausta jauheliha, lisää paistetun jauhelihan sekaan tomaattikastike ja sekoita.
  4. Asettele ensin kesäkurpitsasiivuja uunivuoan pohjalle, siten että se peittyy ja lisää päälle jauheliha-tomaattiseosta. Jatka vuorotellen aineksien lisäämistä kunnes vuoka on täysi. Jätä jauheliha-tomaattiseosta päällimmäiseksi kerrokseksi.
  5. Lisää päälle vielä halutessasi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia ja anna vetäytyä uunista tulleena hetki.
Höylää kesäkurpitsa siivuiksi.
Asettele vuokaan vuorotellen.
Lisää päälle raaste ja laita uuniin.

Seuraa meitä somessa niin kuulet uusimmista resepteistä!


Viimeisimmät