Valmistusaika: 60 minuuttia
Ainekset ja tarvikkeet
- 1 kg jauhelihaa
- 1-2 isoa kesäkurpitsaa
- 750g tomaattikastiketta
- Juustoraaste
- Mausteita
- Uunivuoka
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen tasalämmölle.
- Höylää kesäkurpitsasta höylällä ohuita pyöreitä siivuja ja jätä valmiit siivut odottamaan lautaselle.
- Paista ja mausta jauheliha, lisää paistetun jauhelihan sekaan tomaattikastike ja sekoita.
- Asettele ensin kesäkurpitsasiivuja uunivuoan pohjalle, siten että se peittyy ja lisää päälle jauheliha-tomaattiseosta. Jatka vuorotellen aineksien lisäämistä kunnes vuoka on täysi. Jätä jauheliha-tomaattiseosta päällimmäiseksi kerrokseksi.
- Lisää päälle vielä halutessasi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia ja anna vetäytyä uunista tulleena hetki.


