Valmistusaika: 45-60 minuuttia.
Ainekset ja tarvikkeet
- 2 suurehkoa kesäkurpitsaa
- Öljyä
- Pekonia 280g
- Mausteita
- Sulatejuustoa 250g
Valmistus
- Pilko kesäkurpitsat paloiksi ja suikaloi pekonit pieniksi suikaleiksi.
- Kuullota ja paista kesäkurpitsapalat ja pekoni pannulla. Mausta mieluisilla mausteilla.
- Lisää paistamisen jälkeen joukkoon vettä, sen verran että pekonit ja kesäkurpitsapalat peittyvät. Keitä täysin kypsäksi.
- Jätä joukkoon hieman keitinvettä antamaan makua ja soseuta keitetyt pekonit ja kesäkurpitsat sauvasekoitinta tai tehosekoitinta apuna käyttäen.
- Lisää joukkoon tarvittaessa tilkka vettä sekä sulatejuusto kuutioina.
- Sulata sulatejuusto kokoajan sekoittaen sekaan pitäen levy pienellä lämmöllä.
- Ripottele paahdettua pekonia halutessasi vielä päälle ja nauti!
