Juustoisen pekoninen kesäkurpitsa -sosekeitto

Pekoninen kesäkurpitsasosekeitto

Valmistusaika: 45-60 minuuttia.

Ainekset ja tarvikkeet

  • 2 suurehkoa kesäkurpitsaa
  • Öljyä
  • Pekonia 280g
  • Mausteita
  • Sulatejuustoa 250g

Valmistus

  1. Pilko kesäkurpitsat paloiksi ja suikaloi pekonit pieniksi suikaleiksi.
  2. Kuullota ja paista kesäkurpitsapalat ja pekoni pannulla. Mausta mieluisilla mausteilla.
  3. Lisää paistamisen jälkeen joukkoon vettä, sen verran että pekonit ja kesäkurpitsapalat peittyvät. Keitä täysin kypsäksi.
  4. Jätä joukkoon hieman keitinvettä antamaan makua ja soseuta keitetyt pekonit ja kesäkurpitsat sauvasekoitinta tai tehosekoitinta apuna käyttäen.
  5. Lisää joukkoon tarvittaessa tilkka vettä sekä sulatejuusto kuutioina.
  6. Sulata sulatejuusto kokoajan sekoittaen sekaan pitäen levy pienellä lämmöllä.
  7. Ripottele paahdettua pekonia halutessasi vielä päälle ja nauti!
Kesäkurpitsan ja pekonin kuullotus.

Seuraa meitä somessa niin kuulet uusimmista resepteistä!


Viimeisimmät