Ketogeeninen kaalikeitto

ketogeeninen kaalikeitto

Valmistusaika: 30-40 minuuttia

Ainekset ja tarvikkeet

  • Kattila
  • Kaali
  • Kesäkurpitsa
  • Jauheliha

Valmistus

  1. Raasta kaali ja kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi.
  2. Lisää kattilaan tilkka öljyä ja kuullota kaali ja kesäkurpitsaraaste.
  3. Lisää sekaan jauheliha ja halutut mausteet, paista kypsäksi.
  4. Lisää joukkoon vettä ja keitä pienellä lämmöllä, kunnes kaali on sopivan pehmeää.
  5. Anna vielä valmiin keiton hautua kannen alla ennen tarjoilua, jotta mausteet imeytyvät ja antavat makua.
  6. Tarjoile esimerkiksi kylmän raejuuston kera!

Seuraa meitä somessa niin kuulet uusimmista resepteistä!


Viimeisimmät