Valmistusaika: 15-20 minuuttia.
Ainekset ja tarvikkeet
- Kurkkua
- Avokadoa
- Kananmunia
- Fetajuustoa ja/tai raejuustoa
- Kalkkunasuikaleita
- Suolaa
Valmistus
- Aseta vesi kiehumaan kattilaan hellalle, aseta kananmunat kiehuvaan veteen ja keitä n. 10 minuutin ajan.
- Pilko kananmunien keittyessä kurkku ja avokadot sopiviin paloihin ja aseta kulhoon. Lisää sekaan halutessasi esimerkiksi kalkkunasuikaleita.
- Kun kananmunat ovat kiehuneet kypsiksi, aseta nämä kylmään veteen muutamaksi minuutiksi ja tämän jälkeen kuori.
- Leikkaa kananmunat kulhoon avokadon, kurkun sekä kalkkunan sekaan paloiksi.
- Lisää vielä sekaan halutessasi raejuusto tai/ja fetajuusto, mausta ripauksella suolaa ja sekoita.