Valmistusaika: 20-30 minuuttia
Taikinasta tulee noin 8 kappaletta ketogeenisia rieskoja.
Ainekset ja tarvikkeet
- 3-4 kananmunaa
- 2 dl pähkinärouhetta
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 dl juustoraastetta
- Suolaa
- Leivinpaperi
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen tasalämmölle.
- Sekoita keskenään leivinjauhe, pähkinärouhe ja suola.
- Riko munat kulhoon ja vatkaa vispilällä rakenne rikki.
- Lisää vatkattujen kananmunien sekaan kuivat ainekset ja sekoita huolella.
- Lisää seokseen vielä juustoraaste ja sekoita.
- Nostele lusikoiden avulla leivinpaperilla vuoratulle pellille kasoiksi ja paista keskitasolla n. 15 min / kunnes kullan värisiä, anna sitten jäähtyä hetki ja täytä haluamillasi lisukkeilla.

VINKKI: Jos taikina jää löysäksi voi sen silti paistaa, ja leikata veitsellä rieska paloiksi!