Valmistusaika: 20 – 30 minuuttia.
Helpot ja nopeat ketogeeniset “Pizzarullat”.
Ainesosat
- Kermajuustoviipaleita 18 kpl
- Ilmakuivattua kinkkua 150 grammaa
- Graavilohta tai kylmäsavulohta 150 grammaa

- Esilämmitä uuni 200 asteeseen tasalämmöllä.
- Laita juustosiivut leivinpaperille.
- Leikkaa ilmakuivattu kinkku ja kala valmiiksi juuston kokoisiksi paloiksi.
- Paista juustosiivuja uunissa niin kauan kunnes reunat ovat rusehtavat. Vahdi niitä koko ajan uunin vieressä.
- Nosta leivinpaperi pois pelliltä esimerkiksi pöydälle ja odota noin minuutti, jotta juusto hieman jäähtyy.
- Lisää juustojen kokoisiksi leikatut täytteet juustojen päälle ja rullaa juustot. Kiinnitä tarvittaessa cocktailtikuilla.
- Jäähdytä hetken aikaa ja nauti!