Täytetyt kananmunat pekonilla

Täytetyt kananmunat pekonilla

Valmistusaika: 20-25 minuuttia.

Ainekset ja tarvikkeet

  • 2 pekonia
  • 3 kananmunaa
  • Majoneesia
  • Leivinpaperia

Valmistus

  1. Laita pekonisiivut leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ja paista rapeaksi uunin keskitasolla 200 asteessa.
  2. Keitä kananmunia kiehuvassa vedessä 10min.
  3. Laita keitetyt kananmunat hetkeksi kylmään veteen, tämän jälkeen kuori munat ja aseta lautaselle odottamaan.
  4. Ota valmiit pekonit uunista jäähtymään.
  5. Leikkaa kuoritut ja keitetyt kananmunat puoliksi pituussuunnassa ja poista niistä keltuaiset kulhoon.
  6. Leikkaa jäähtyneet pekonit sopivan kokoisiksi paloiksi ja murskaa kulhossa olevat keltuaiset haarukalla ja lisää joukkoon 1-2 rkl majoneesia, pilkottu pekoni ja haluamasi mausteet.
  7. Asettele keltuaispekonimajoneesi halkaistujen munien päälle. Ripottele halutessasi päälle vielä pekonimurua ja nauti!
Täytetyt kananmunat pekonilla, ainekset
Ainekset valmiina
Täytetyt kananmunat pekonilla, halkaistu
Halkaise kananmunat
Täytetyt kananmunat pekonilla, täyte
Sekoita täyteainekset


Seuraa meitä somessa niin kuulet uusimmista resepteistä!


Viimeisimmät